Pinjaman Kewangan

Tentang Kami

Kami adalah sebuah syarikat Pemberi pinjaman kewangan yang berlesen.

Tentang Kami

Kami adalah sebuah syarikat pemberi pinjaman wang berlesen (No. Lesen : WL7359/10/01-2/090224)

Laman web Pinjaman-melaka-n9.com adalah sebuah syarikat yang berwibawa dan bereputasi baik di Malaysia. Pengkhususan dalam me-rekabentuk penyelesaian kewangan peribadi dan perniagaan yang dapat memenuhi segala keperluan dan kehendak para pelanggan adalah matlamat berterusan kami. Kami juga adalah syarikat pemberi pinjaman wang berlesen yang pertama menawarkan perkhidmatan Perlindungan Insuran kepada pelanggan

Mengenali Kami

Penawaran penyelesaian kewangan yang fleksibel

Dengan pengkhususan ke atas penawaran penyelesaian kewangan yang fleksibel dan diperkhidmatkan jurunding pinjaman yang peramah, berpengalaman dan professional, Kami berupaya menawarkan pinjaman-pinjaman Peribadi dan Perniagaan yang dapat disesuaikan kepada semua jenis keperluan, pada kos yang rendah.

Rangkaian pusat khidmat Kami yang meluasi seluruh Malaysia terutama di Melaka dan Negeri Sembilan. Kami juga telah ditubuhkan khas untuk memastikan penyelesaian kewangan kreatif dan mantap kami dapat disampaikan kepada para pelanggan pada kadar yang paling pantas dan berkesan.

Ruangan privasi

Bilik VIP

Kami menjaga privasi anda. Bilik VIP disediakan untuk anda supaya anda berada di situasi selamat. Selain daripada itu, kami juga boleh melawat anda di tempat lain yang lebih menyenangkan anda. 

Kami sedia membantu.

PERHATIAN

SCAMMER ALERT

Wang Pendahuluan atau Deposit Tidak Diperlukan!

Jangan tertipu oleh pihak-pihak tidak beretika yang membuat permintaan supaya pinjaman diluluskan. Ini merupakan taktik yang biasa digunakan oleh golongan penipu!

Syarikat Pinjaman Berlesen sah seperti kami tidak akan meminta wang pendahuluan ataupun deposit. Harap maklum.